ditoil smeermiddelen

DiTOIL® smeerproducten uit de Industrial Line

Door het combineren van wetenschap en praktijk hebben wij uiteindelijk de vereiste prestaties voor onze producten kunnen bereiken. Vanzelfsprekend is dit niet zonder slag of stoot gegaan en hebben wij uitvoerige research en vele trial&error cases toegepast.
Het resultaat mag er uiteindelijk zijn.

De producten uit de Industrial Line zijn na jarenlang onderzoeken en testen gekwalificeerd voor de hoogste eisen uit verschillende industrieën. De (test)partners van het eerste uur komen uit de meest uiteenlopende toepassingsgebieden zoals loonbedrijven, autoimporteurs, agri-machines, autosport, wegvervoer, bosbouw, binnenvaart, off-shore, wielersport, kledingindustrie en zelfs skiliften.
Zij hebben het samen met een groot panel van individuele testpersonen mogelijk gemaakt om DiTOIL industrial line te maken zoals het nu is. Wij zijn er niet voor niets trots op te kunnen beweren dat alle DiTOIL producten de absolute top op smeergebied zijn.

Ook op DiT moment worden er DiTOIL producten getest; of het nu op zee op een booreiland, op de snelweg in een truck, op het circuit in een raceauto of in de lucht in een windmolen is. DiTOIL Industrial Line wordt continu ingezet om nieuwe records te breken. Alleen de allerbeste prestaties zijn goed genoeg.